မဂၤလာပါခင္ဗ်ာ :::: ကၽြန္ေတာ္တင္သမွ် Post ေလးမ်ားသည္ ကၽြန္ေတာ္ေလ႕လာဖူးသမွ်ကို ျပန္လည္မွ်ေ၀ေပးျခင္းျဖစ္ပါတယ္။ သူငယ္ခ်င္းအားလံုးလည္း ကၽြန္ေတာ္႕ site မွႀကိဳက္ႏွစ္သက္တဲ႕ မည္႕သည္႕ Post ကိုမဆို ျမန္မာ IT နည္းပညာဖြံ႕ၿဖိဳးတိုးတက္ေရးအတြက္ ျပန္လည္မွ်ေ၀ေပးေစလိုပါတယ္ဗ်ာ။ ::::

Yllix

Wednesday, September 13

♪ စက္တင္ဘာလ ၁၂ မွာ မိတ္ဆက္မယ့္ iPhone X , iPhone 8 နဲ႔ iPhone 8 Plus ♫


လြန္ခဲ့တဲ့ လေပါင္းမ်ားစြာ ကတည္းက Apple ဒီညမွာ မိတ္ဆက္မယ့္ iPhone အသစ္မ်ားရဲ႕ အမည္ အပါအ၀င္ သတင္းအခ်က္အလက္မ်ားစြာ ေပါက္ၾကားထြက္ေပၚခဲ့ပါတယ္။ ဒါေပမယ့္ အခုေနာက္ဆံုး ထြက္ေပၚလာတဲ့ သတင္းအရ ကြ်န္ေတာ္တို႔ သိထားခဲ့တဲ့ iPhone အသစ္မ်ားရဲ႕ အမည္မ်ားဟာ တက္တက္စင္ေအာင္ လြဲမွားသြားခဲ့ပါၿပီ။

Software Developer ျဖစ္သူ Steven Troughton-Smith က iOS 11 ရဲ႕ ကုဒ္မ်ားထဲမွာ iPhone အသစ္မ်ားရဲ႕ အမည္မ်ားကို ေတြ႔ရတယ္လို႔ ေထာက္ျပပါတယ္။ ကုဒ္မ်ားအရ Apple ရဲ႕ ၁၀ ႏွစ္ျပည့္ အထူးထုတ္ iPhone ကို iPhone X လို႔ အမည္ေပးထားမွာပါ။ အျခား ဖုန္း ၂ လံုးကို iPhone 8 နဲ႔ iPhone 8 Plus လို႔ အမည္ေပးထားပါတယ္။ ယခင္ထြက္ေပၚခဲ့ဖူးတဲ့ သတင္းမ်ားအရ ၁၀ ႏွစ္ျပည့္ အထူးထုတ္ iPhone ကို iPhone 8 နဲ႔ အျခား ဖုန္း ၂ လံုးကို iPhone 7S နဲ႔ iPhone 7S Plus လို႔ အမည္ေပးထားမယ္လို႔ သိခဲ့ရပါတယ္။

Apple က iPhone 8 Event ကို စက္တင္ဘာလ ၁၂ ရက္ေန႔ 10am PST (1pm EST/6pm BST) အခ်ိန္မွာ က်င္းပမွာ ျဖစ္ပါတယ္။ ျမန္မာအခ်ိန္အားျဖင့္ စက္တင္ဘာလ ၁၂ ရက္ေန႔ ည ၁၁ နာရီခြဲ ၀န္းက်င္ ျဖစ္မွာပါ။ ပြဲခ်ိန္ဟာ ၂ နာရီ၀န္းက်င္ ၾကာျမင့္မွာ ျဖစ္ၿပီး Apple ရဲ႕ ၀က္ဆိုက္နဲ႔ Apple TV အတြက္ ထုတ္လုပ္ထားတဲ့ Apple Event App ကေန ၾကည့္ရႈႏုိင္ပါတယ္။ အြန္လိုင္းကေန ၾကည့္ရႈႏုိင္မယ့္ အေသးစိတ္သတင္းအခ်က္အလက္ကို ဒီလင့္ကေန ေလ့လာပါ။




Credit to ==> Digital Times


<<< ေအာက္ကေၾကာ္ျငာကိုတစ္ခ်က္ေလာက္ႏွိပ္ခဲ့ေပးေစခ်င္ပါတယ္ဗ်ာ။ ကၽြန္ေတာ့္ကိုတစ္ဖက္တစ္လမ္းကကူညီရာေရာက္ပါတယ္ဗ်ာ။ >>>

 
 
 
 
 
 
 
 
www.pyaephyo.com

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...